de Gastvrouw

Hanny van Putten

Ik deel graag met je wat ik heb, wat ik kan en wat ik ben.
Mijn partner en ik delen deRetraite graag met mensen die dat weten te waarderen: een mooie ruimte met fijne energie, lekker eten, liefdevolle begeleiding en wezenlijk contact.

waarom de B&B deRetraite?
Mijn werkruimte, één van de drie lokalen in de voormalige school, werd na 2021 niet meer gebruikt voor het trainen en coachen van groepen. Ik kon elders in huis een kleinere, knusse coachingsruimte inrichten. Het idee van ‘DeRetraite’ ontstond toen ik besefte dat al mijn verzamelde spullen voor zelf- en bewustzijn-ontwikkeling van de afgelopen dertig jaar ook met liefde door anderen gebruikt zouden kunnen worden. Daarmee zou de B&B een ruimte worden waar mensen wezenlijke aandacht en tijd aan zichzelf kunnen besteden, zich kunnen terugtrekken om te bezinnen op datgene wat aandacht vraagt. Retraite.
Mijn gasten verwennen met lekker vers bereid smaakvol eten (een hobby) en als het nodig is ook nog bijstaan met coaching (andere ‘hobby’) lag natuurlijk voor de hand.

over mezelf
Leven is het grootste wonder dat bestaat en het besef daarvan geeft me veel levensvreugde. Het leven zelf is mijn grootste leermeester.

Ik ben gek op reizen, fotograferen, eten bereiden, coachen, de natuur en stilte.

Mijn levenservaringen zijn mijn spiegels. Ze laten me zien, wat ik van mezelf wel of niet doorheb. Als je wilt, help ik je in liefde te kijken naar jezelf.

Mijn opleidingen komen samen in mijn werkzaamheden:
– de ELPH-levensschool-therapeut/leraar leert aan het leven zelf in onvoorwaardelijke liefde;
– de natuurgeneeskundige therapeut kent de holistische benadering van algehele gezondheid in ziel, geest, lichaam en psyche èn de samenwerking daartussen;
– de emotioneel-therapeut weet wat het effect is van vergeven en aannemen;
– de stress-consultant weet hoe belangrijk wezenlijke balans is voor een gezond en gelukkig leven;
– de trauma-therapeut weet dat traumatische ervaringen eenvoudig opgelost kunnen worden;
– de ontwerper onderzoekt nieuwe inzichten en creëert graag afgestemde oplossingen;
– de leerkracht heeft inzicht in de menselijke leer-behoefte die in dienst staan van het leven zelf.