reviews Retraite-pakketten

augustus 2013
Ik heb de retraite-week ervaren als een transformatieweek. Door in stilte te zijn kon ik dieper bij mijzelf naar binnen gaan. Daar ontdekte ik vele lagen in vele kleuren. Ik werd me meer bewust van mijn schaduwkanten, mijn uitdagingen, mijn verantwoordelijkheid en mijn scheppende kracht. Door deze bewustwording kon ik mijn schaduwkanten onderzoeken en ermee spelen. Door de stilte werd ik me ook bewust van mijn lichte kanten. Mijn verbondenheid met het licht en de liefde. Het gaf me prachtige inzichten, een gevoel van intense blijdschap en grote dankbaarheid. 

Het samenzijn, met elkaar in stilte te zijn, te werken, te praten, gevoelens te uiten en met elkaar te beleven heeft mij een gevoel van wezenlijke verbinding. Dat geeft mij een diep, rijk gevoel waarvoor ik dankbaar ben.